Ja s’han obert les inscripcions per a la Magic Line 2020, la cursa solidària de Sant Joan de Déu. La cursa que es celebrarà l’1 de març a Barcelona, tindrà lloc també a València, Mallorca i, per primera vegada, Múrcia. 

Les inscripcions cal fer-les per equips, d’entre 5 i 20 persones, i indicar el repte solidari que es destinarà íntegrament a projectes socials dels centres i fundacions de Sant Joan de Déu. Des de l’organització es proporcionaran materials i productes per facilitar la captació i la sensibilització. La caminada ofereix recorreguts de diferents dificultats perquè tothom pugui participar, les distàncies són d’entre 2 i 40 km i varia segons la ciutat, a la web de la Magic Line es poden consultar tots els recorreguts. En l’anterior edició ja es van incorporar a cada ciutat un recorregut apte per a persones amb mobilitat reduïda.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.