La nova i única ONGD de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora –Bosco Global– s’ha presentat aquests dies als diferents equips de coordinació inspectorials i en les diferents cases salesianes per explicar aquest projecte comú que s’està construint amb la participació de les persones i presències de tota la Inspectoria sota el lema “Per un món més just, equitatiu i sostenible. Actua!”.

Mitjançant l’educació i des d’una opció preferencial per la joventut, Bosco Global aposta per la construcció d’un món més just, equitatiu i sostenible i crida a l’acció per actuar des de lo local – cadascú en funció de les seves possibilitats i la seva realitat – per contribuir a fer-ho possible. La proposta de Bosco Global consisteix en la cooperació al desenvolupament en països emprobits, l’educació per a una ciutadania global i el voluntariat local i internacional. 

“La gran força de Bosco Global són les nostres persones voluntàries, col·laboradores i sòcies en les nostres presències salesianes que participen activament perquè puguem desenvolupar de la millor manera possible el nostre treball en els àmbits de la cooperació i l’educació per al desenvolupament, el voluntariat internacional i local, i una comunicació pel canvi social “, explica Jesús Corujo, director de Bosco Global.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.