El conseller d’Educació, Josep Bargalló, s’ha referit aquest dimarts a la polèmica generada pels comentaris fets sobre els funcionaris en una conversa amb sindicalistes a les portes d’un acte a Tortosa la setmana passada.

“Segurament no vaig encertar el to o les paraules”, ha admès en una compareixença ordinària davant la Comissió d’Educació del Parlament.

Bargalló ha aprofitat l’ocasió per recordar que “són frases extretes del context” però també ha reconegut per primer cop que això no l’excusa. “Eren el to i les paraules d’una conversa de carrer però que un conseller no pot fer ni tenir en una conversa”, ha dit.

El titular d’Educació va afirmar que si es quedaven sense funcionaris, “per a mi millor”. “Hi ha un tant per cent de funcionaris que estan apalancats de puta mare”, va reblar.

El titular d’Educació s’ha refermat avui en el “reconeixement” dels professionals i ha destacat el “compromís” dels treballadors públics, tant el personal docent com el d’administració, siguin funcionaris o interins.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.