Al llarg d’aquesta jornada, els governs es reuneixen amb organitzacions bilaterals, multilaterals i no governamentals, així com amb representants del sector privat i experts de l’àmbit educatiu, amb els objectius de posar en valor les fites aconseguides en aquest camp i fer front als obstacles que encara s’interposen en el camí cap a una promoció real i efectiva de la tasca docent. En aquest sentit, el Departament d’Educació vol contribuir al debat i destacar la labor dels docents.

Amb el tema “Joves docents, el futur de la professió”, aquest 2019, el Dia Mundial dels Docents vol promoure una reflexió al voltant de la importància d’atraure i conservar els joves talents de la professió docent. Aquest esdeveniment tindrà lloc a la seu de la UNESCO a París, el dilluns 7 d’octubre, en col·laboració amb organismes associats com el Fons de les Nacions Unides per a la Infància (UNICEF), el Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament (PNUD), la OIT i l’Oficina Internacional de l’Educació (OIE).

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.