El diumenge 6 d’octubre tindrà lloc el Certamen Marià, aquest any en honor de la Mare de Déu de la Cabeza copatrona de Vila-sana. La mantenidora d’aquest any serà la periodista lleidatana, Mari Pau Huguet. Enguany el concert posterior, anirà a càrrec de la Coral L’Estel del Cercle de Belles Arts de Lleida i l’acompanyament musical el farà Miquel Gracia.

En la categoria de poesia la Flor Natural ha estat per Manuel Laespada Vizcaíno d’Albacete. També en la categoria de poesia han estat premiats Rodrigo Larios Navarro de Lleida i Vanessa Baena Ècija, de Còrdova.

El primer premi de la categoria escolar en la modalitat treballs que parlin de ‘Quan veig bullyin, que sento? ha estat per Laura Adsar de Balaguer, el segon per Maria Teresa Fraile Alonso, del col·legi Episcopal i el tercer per Elena Aventín, també del col·legi Episcopal.

També en la categoria escolar en la modalitat ‘Com ens sentirem si fem per viure amb pau’ el primer premi ha estat per Alba Peralta, el segon per Nora Botán i el tercer per Marc González, els tres del col·legi Episcopal.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.