Coincidint amb l’arrencada del curs escolar, el departament d’Educació va fer pública la voluntat d’impulsar l’educació afectiva i sexual amb el programa Coeduca’t perquè es treballi de manera transversal des de P3 fins a 4t d’ESO. Es començarà a implantar en centres de referència i la voluntat és estendre l’experiència a tots els del país, el curs 2021-22, en què l’educació afectiva i sexual ja haurà de formar part del projecte educatiu de cada centre.

Perquè això passi es formarà un docent de cadascuna de les escoles perquè sigui un referent. Amb “educació i perspectiva de gènere -explica Josep Vallcorba, director general de Currículum i Personalització- volem ajudar els centres a treballar de manera explícita, sistemàtica, rigorosa i respectuosa” perquè no sigui una matèria d’educació sexual, sinó “una missió globalitzadora amb un enfocament interdisciplinari”.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.