Entre el 9 i el 24 de novembre, El Meu Primer Festival mostrarà a Barcelona i Madrid una acurada selecció de gairebé un centenar de títols dirigits al públic infantil, en la seva majoria inèdits a Espanya. En l’edició passada, El Meu Primer Festival va acollir més de 19.000 espectadors entre públic familiar i escolar.

El festival brinda una oportunitat única a les famílies, perquè més del 80% dels títols que es podran veure en la pròxima edició seran pel·lícules inèdites a Espanya que encara no compten amb distribució al país. “El Meu Primer Festival va néixer el 2008 a Barcelona per a omplir un buit en l’exhibició d’un cinema internacional més divers i plural per a nens. Des de llavors han anat creixent i augmentant de manera gradual la seva programació i el nombre de seus que acullen el festival, fins que l’any 2014 vam decidir celebrar-lo també a Madrid”, explica Mireia Manén, codirectora d’El Meu Primer Festival i fundadora de l’associació cultural MODIband.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.