Unes càmeres que gravaven la visita del conseller d’Educació, Josep Bargalló, a les Terres de l’Ebre han enregistrat una conversa amb alguns sindicalistes que protestaven contra el decret de plantilles en què se sent el conseller dir dues frases que han generat una gran polèmica. Bargalló va dir “Si es queden sense funcionaris, per mi millor” i “Hi ha un tant per cent de funcionaris que estan apalancats de puta mare”, segons el vídeo que ha fet públic el Canal Terres de l’Ebre, en què només apareixen aquestes dues frases.

El sindicat UGT, a través d’un comunicat, ha mostrat la seva “sorpresa i indignació” per aquestes paraules, que expressen un menyspreu evident pel conjunt de treballadors dels serveis públics que “han sostingut l’administració pública al llarg d’una de les pitjors crisis”. Per al sindicat, “acusar de ganduls, amb un llenguatge groller, milers de mestres, professors i professores, és una manca de respecte inacceptable i intolerable”. Per això, la federació del sector públic del sindicat ha demanat el “cessament immediat” del conseller. 

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.