Coincidint amb el Dia Mundial de la Prevenció del Suïcidi, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) va fer públic un seguit d’exigències a l’administració pública catalana per reforçar la prevenció del suïcidi juvenil, primera causa de mort no natural entre el jovent a Catalunya.

Per abordar el fenomen, com indica la publicació del CNJC ‘Encarem el suïcidi juvenil‘, cal superar la visió del suïcidi com a una acció individual i enfocar-lo des de la perspectiva de problemàtica social, així com comprendre els diferents factors de risc que poden conduir algú a treure’s la vida: trastorns de la salut mental, drogodependències, situacions d’abús o violència, assetjament escolar, ciberbullying o mòbing, patir algun tipus de discriminació, o haver d’afrontar una experiència difícil de superar, entre d’altres.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.