El sindicat CCOO va reiterar ahir, a les portes de l’inici del curs, el que ja és una queixa habitual des de les retallades del curs 2010/2011. “L’educació no ha estat una política prioritària per al govern de la Generalitat en els darrers nou anys”, van afirmar el secretari general de la federació d’educació de CCOO, Manel Pulido, i la responsable de política educativa de la mateixa federació, Tere Esperabé. I ho van fer aportant diverses xifres. Segons el sindicat, si es compara el pressupost del 2010 amb el PIB d’aleshores i s’actualitza amb l’IPC acumulat, s’han deixat d’invertir, incloent-hi aquest 2019, un total de 8.527 de milions d’euros, que equivaldrien al pressupost de dos cursos. CCOO calcula que aquest any s’han invertit 3.639 euros per alumne, 820 menys que el 2010.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.