Necessiten anar a l’escola, i ho dic per ells, eh? Jo psicològicament desprenc excedents de dopamina, vull dir que soc un pare assembleari i davant les temptacions de crit dictatorial m’empasso el xiscle per evitar-los el trauma i, així, anar preparant per a un període de cinc anys un infart letal de genitals botits. Però al final, no ens enganyem, per molt benestar emocional acumulat durant el període estival, precisen una rutina, i amb això no vull insinuar als inquisidors de la paternitat responsable que anhelo perdre’ls de vista, saps què et vull dir, no?

M’implico amb tot, des dels gomets fins a analitzar el poder assertiu del subconscient segons la neurosi de Freud. De fet, com vols que no sigui un home complagut amb la setmana de descans a Menorca? Nens vomitant a l’arena, defecant a l’aigua, donant pel sac de matinada… Realment els 2.000 euros invertits (no gastats o malaguanyats) em van resultar barats.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.