Un total de 28 mestres i professors novells dels col·legis Claret de Barcelona, Cornellà de Llobregat i Valls han assistit a la jornada de formació sobre l’educador claretià. S’han reunit aquest dijous a Sallent, en família claretiana.

Un cop feta l’acollida i la presentació de la jornada, hi ha hagut una dinàmica de coneixença dels participants. Tot seguit el pare Josep Sanz ha fet la conferència sobre ‘L’educador claretià’. Sanz ha destacat quatre aspectes del pare Claret com a missioner –veure, viure, treballar i celebrar– i la importància d’aplicar-los a les escoles claretianes per entendre el món que ens envolta i les persones, afavorir la bona convivència, treballar per a la transformació del món, saber agrair, valorar i celebrar.

També ha parlat de l’educador claretià i les seves relacions amb la missió compartida. Ser continuadors dels fundadors i comprometre’s amb el caràcter propi del centre educatiu implica establir una xarxa de relacions. Relació amb els companys de feina, amb l’alumnat, amb les famílies, amb l’entorn social i amb els valors.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.