El 55% de les mares espanyoles amb fills en edat escolar s’encarreguen de preparar la tornada a l’escola sense cap tipus d’ajuda ni implicació del pare o la resta de la família. Així ho revela una enquesta feta a l’agost per l’empresa de productes personalitzats Stikets. Tal com mostren les dades del sondeig, només en un 28% de les llars són els dos progenitors els que s’ocupen dels preparatius i hi ha un 17% restant que ho fa en família. En cap de les famílies consultades és el pare qui es responsabilitza de posar a punt tot el que cal per a la tornada a les aules.

Les xifres posen de manifest que el repartiment de tasques a les llars continua sent molt poc equilibrat a casa nostra. Són les dones les que segueixen portant el pes de l’organització de la llar, però, a més, són elles les que trien què s’ha de comprar.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.