La formació professional aporta valor. Millora les competències i habilitats de les persones i afavoreix el seu desenvolupament professional. Ajuda, per tant, a millorar les oportunitats laborals. Cada cop són més les empreses que sol·liciten persones amb unes competències i actituds concretes. Per això, acreditar una formació professional i tenir el compromís de formar-se al llarg de la vida ens permet aspirar a una feina de qualitat, mantenir-la i progressar professionalment.

Una opció de qualitat és la Formació Professional per a l’Ocupació, que ofereix certificacions per a diferents nivells, tant per a persones amb estudis previs de batxillerat o de cicles superiors com per a persones sense estudis, i inclou 600 especialitzacions de tots els sectors econòmics. La majoria de la formació inclou pràctiques en un centre de treball, un període que moltes vegades es converteix en una oportunitat per demostrar l’actitud i els coneixements per ser contractat.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.