Una vegada que ja han sortit a la llum els resultats de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) i finalitzats els estudis de Batxillerat, el Col·legi Santa Teresa de Jesús a Tarragona confirma un any més l’elevat nivell acadèmic dels seus alumnes que han superat amb satisfacció aquesta important etapa de la vida.

Així doncs, el centre està orgullós dels resultats acadèmics de l’alumnat de Batxillerat. Amb unes notes per sobre de la mitjana de Catalunya i un percentatge molt alt d’aprovat a les PAU, avalen el camí que el centre, conegut popularment com les Teresianes, va adoptar fa uns anys amb una atenció especial a l’excel·lència.

L’atenció individualitzada és clau per al centre. L’alumnat és el centre del Batxillerat, per això rep un acompanyament individualitzat mitjançant tutories i una estreta relació entre la família i l’escola.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.