Innovació educativa, Pastoral, formació, Pla estratègic, presentació de nous equips, comunicació… Tot això és el que va donar de si el dia 2 de juliol la trobada anual d’equips directius de les obres educatives Maristes al Monestir de les Avellanes.

Durant aquesta trobada es tanca el curs de manera oficial i es presenten tant les línies de treball com els objectius i els nous equips de les escoles i les obres socials que començaran a funcionar a partir del curs vinent.

Aquest any, els equips de les escoles han tingut un espai dedicat a la innovació educativa i al projecte Maristes Xarxa Innovació. L’equip coordinador del projecte va contextualitzar el moment en què ens trobem i va centrar-ne el focus: fer central l’aprenentatge (fer, conèixer, conviure i ser) i ser una xarxa intel·ligent d’innovació. Els objectius per al curs vinent s’enquadren en els àmbits següents: el model pedagògic (treball que s’haurà de construir des de cada centre, dins del marc comú), l’impuls del lideratge per a l’aprenentatge, l’organització d’esdeveniments que ajudin a la transformació en ecosistemes d’aprenentatge, la formació i l’elaboració d’un mapa d’aliances de valor institucional.

Per la seva part, els educadors i educadores de les obres socials van tenir un temps per abordar la protecció dels infants amb una dinàmica en què van poder expressar com treballen actualment, amb quins materials, i quines necessitats tenen, com a educadors, en aquest àmbit.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.