Per segon any consecutiu en el Centre Pastoral Oblates – que acull diversos projectes impulsats per la Delegació diocesana de pastoral familiar de Tarragona com la Llar Natalis – una dotzena de joves voluntàries d’entre 15 i 17 anys procedents de Barcelona i Madrid realitzen des del passat dia 15 de juliol aquest camp de treball.

L’objectiu és el de col·laborar en la “posada a punt” de la Casa que acull dones embarassades o mares en situació de vulnerabilitat. Les tasques del camp de treball, que finalitzarà el proper dia 28 de juliol, consisteixen en pintar o arranjar les dependències de la Casa o bé seleccionar i endreçar les donacions que reben de particulars com ara canviadors, bressols o d’altres estris per a l’ús i l’atenció dels nadons. A més de les tasques pròpies del camp de treball també gaudeixen d’estones de lleure per conèixer la ciutat.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.