El bisbe auxiliar de Barcelona, Antoni Vadell, va visitar a principis de setmana les colònies d’estiu que els centres d’esplai del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés realitzen durant aquests dies.

La jornada de dimarts va començar amb el desplaçament de Vadell fins la casa de colònies Cal Masover a Santa Maria de Corcó (Osona), on el Centre d’Esplai Mainada del MCECC de la Parròquia de Santa Coloma celebra les colònies. Vadell va explicar un conte als infants sobre la felicitat i els va revelar que la felicitat consisteix en ajudar a persones que ho necessiten. Aquesta història va ser l’inici d’una gimcana sobre les benaurances per preparar l’eucaristia de la tarda.

Posteriorment, Vadell i els representants de la Fundació Pere Tarrés es van desplaçar fins a la casa de colònies El Collell (Vic), on van visitar les colònies que està realitzant aquests dies el Centre d’Esplai Santa Engràcia de la Parròquia de Santa Engràcia de Barcelona. 

El bisbe auxiliar de Barcelona va estar acompanyat durant tota la jornada pel director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol; el president del MCECC, Xavier Nus; la vicepresidenta del MCECC, Núria Martínez; i el consiliari diocesà del MCECC al Bisbat de Barcelona, Miquel Àlvarez.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.