Ahir va sortir de Barcelona el primer autocar de camí a les colònies que la Fundació Pere Tarrés organitza per a infants en situació de vulnerabilitat social. En aquesta colònia formada per uns 40 infants acompanyats de 8 monitors i monitores voluntaris passaran set dies, del 22 al 28 de juliol, a la casa de colònies Josep Manyanet (Begues, Barcelona). Aquest serà el vuitè any consecutiu que es realitzen aquestes colònies, una iniciativa Fundació Pere Tarrés, que compta amb alguns voluntaris provinents dels centres d’esplai del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans i de la Xarxa de Centres Socioeducatius.

Maria València, directora de la colònia, explicava que l’objectiu principal és poder treballar l’educació en valors i donar l’oportunitat que infants amb vulnerabilitat puguin accedir a aquest espai educatiu. “Treballarem els valors a través del centre d’interès de la pel·lícula Inside Out”.

Part de les famílies que participen de les colònies són recurrents cada any. “Els meus fills volen repetir sempre, quan estan allà ja no volen tornar”, comentava una de les mares. En aquest sentit una de les monitores havia participat de la colònia com a infant i ara segueix com a monitora per poder retornar l’oportunitat que se li va donar.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.