A través de la Fundació Empreses IQS i amb el propòsit d’ajudar les famílies nombroses, CaixaBank i IQS han signat un acord de col·laboració en què l’entitat bancària donarà ajudes per als alumnes dels estudis de Grau i Doble Grau pertanyents a famílies nombroses que es matriculin el pròxim curs acadèmic 2019-20.

A l’acte institucional per part de CaixaBank van assistir Victor Arbós, Director Centre Institucions i Jordi Culell, Director de Banca d’Institucions. En representació d’IQS, Pere Regull, Director general i Rosa Curt, Relacions Externes de la Fundació Empreses IQS.

Amb aquesta col·laboració, CaixaBank assumeix un percentatge dels costos de matrícula dels estudiants IQS pertanyents a famílies nombroses i se suma a la voluntat i compromís d’IQS d’acostar-se a tots aquells estudiants que tinguin motivació i il·lusió per estudiar en el centre universitari. En aquest sentit, IQS té una àmplia política de beques i ajudes entre les quals destaquen les concedides sobre la base de criteris d’excel·lència acadèmica o les atorgades sobre la base de criteris de caràcter econòmic. Els alumnes amb bons expedients acadèmics poden beneficiar-se d’una reducció d’entre el 35 i el 50% en l’import de la matrícula dels estudis de grau. Atenent criteris de caràcter econòmic, l’alumne pot sol·licitar les Beques d’Ajuda Familiar per l’import total o parcial de la matrícula del curs, sobre la base de la situació econòmica que afecta la unitat familiar de l’estudiant.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.