Per llegir, qualsevol lloc és bo i qualsevol moment és adequat. Per això aquest estiu –i per tercer any consecutiu– la companyia aèria easyJet torna a incorporar una “llibreria a les altures” amb clàssics de la literatura infantil, per fomentar la lectura des d’edats primerenques i per animar els pares a acompanyar els seus fills en aquest procés. De fet, segons dades del Baròmetre d’Hàbits de Lectura i Venda de Llibres que la Federació de Gremis d’Editors va dur a terme a Espanya el 2017, a les llars amb nens de menys de 6 anys el 83% dels pares afirmaven llegir-los de manera habitual.

Perquè aquestes dades es mantinguin (o s’ampliïn!), durant els mesos d’estiu l’aerolínia inclou més de 60.000 llibres infantils en set idiomes a la seva flota de més de 300 avions. Amb això dona l’oportunitat als 7,5 milions de passatgers que hi volen aquestes vacances de començar a omplir el seu quadern de viatge ja a l’avió. Javier Gándara, director general d’easyJet a Espanya i Portugal: “Amb accions com aquesta volem demostrar que tenim ben present un dels grans reptes de la societat, l’educació dels petits de la família. Convertim un moment aparentment lúdic en un temps divulgador, aportant el nostre granet de sorra a aquesta tasca”.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.