El proper 26 de maig de 2019, els ciutadans de Barcelona estan cridats a les urnes per elegir els seus representants a la ciutat. Què pensen els candidats i candidata a l’alcaldia de Barcelona sobre el fet religiós? I sobre les mesquites o la Sagrada Família? Quin model d’integració tenen? Segons el seu parer, les festes religioses han de marcar el calendari laboral? La fe és un fet públic o privat? Escola pública o concertada?

Totes aquestes qüestions i d’altres es recullen en el llibre “Déu a Barcelona. Sis alcaldables i el fet religiós”, dels autors Paris Grau i Jordi Roigé i editat per Claret. El llibre, que mostra a la ciutadania la posició dels principals candidats a l’alcaldia d’una de les ciutats més importants d’Europa sobre aquest tema, es presentarà aquest dimecres 10 d’abril al Palau Mercader de Barcelona.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.