“Feu, consellera, que es publiqui el cost de la plaça pública i la concertada per acabar d’una vegada per totes amb les difamacions que pateix l’escola concertada i es faci palès que no traiem recursos a l’escola pública”. Aquesta és la petició que va fer aquest el president de la Confederació Cristiana d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (CCAPAC), Josep Maria Romagosa, a la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz. Una petició feta en la cloenda de la Trobada Familiar de l’Escola Cristiana que va tenir lloc aquest diumenge l’Escola Pia de Sarrià de Barcelona.

“Ja n’hi ha prou que es desacrediti i s’ataqui l’escola concertada des de determinats sectors amb l’ús de la mentida, quan no de l’insult”, va reivindicar Romagosa davant la consella d’Ensenyament, que també va intervenir en la clausura.

Llegir-ne més.

Els comentaris estan tancats.