En Cheich és un senegalès de 10 anys el desig del qual es poder continuar a l’escola; l’Alek, un cambodjà de 9 que vol ser taxista com el seu pare; l’Enjoy, una tailandesa de 4 que voldria jugar amb la sorra de la platja; en Kaman, un kenyà de 9 anys que vol una pilota de part de bo i no pas la de draps d’ara; l’Alí, de 7 anys i de Togo, tenir pares; la Fatoumata Keita, de 6 anys i de Mali, tenir una pinta per fer de perruquera; Belem Boukary, de 10 anys i de Burkina Faso, voldria veure la vegetació de la selva; Gonza, de 8 anys i de Tanzània, vol que hi hagi més llibres a l’escola, i a Gomane Worokia, de 10 anys i també de Burkina Faso, li agradaria veure el lloc on viuen els blancs. Aquests són alguns dels desitjos que el mestre i veí de la Vall de Bianya Adrià Homs recull des de fa dos anys en la volta al món que està duent a terme. Amb les respostes, està elaborant una fitxa amb el nom, edat, país i localitat, juntament amb una foto de cada nen o nena. Tot es pot consultar al web http:// www.lavoltaalaterra.cat/?p=555 .

Llegir més.

Els comentaris estan tancats.