Montse Julibert- Castellví de Rosanes (Baix Llobregat)

Els estudiants cada vegada ho tenim més difícil per tenir accés a una beca del Ministeri d’Educació. Entre les retallades i les condicions d’accés a aquestes beques, cada vegada és més difícil comptar amb l’ajuda del govern. En primer lloc, si tens un habitatge propi, es pensen que ja ets ric, encara que estiguis pagant una hipoteca i ja no rebis prestació d’atur i, en segon lloc, els preus de les matrícules i les assignatures són cada vegada més alts. Des que vaig començar a cursar el grau que faig, he suportat un augment de més del 30%. Ja em diran com ho hem de fer per poder acabar els nostres estudis! I si, a més a més, tinc la mala sort de viure a Catalunya, no sé per què, però es veu que també és un desavantatge! L’any passat a Catalunya no va arribar gairebé cap mena d’ajuda.

Els comentaris estan tancats.