Víctor Vargas

Durant unes quantes setmanes canvien el taulell de la seva entitat financera per la pissarra d’un institut. I la gestió de dipòsits, nòmines i hipoteques es transforma en tasca pedagògica davant un grup d’adolescents sense recursos econòmics propis. ¿On és el negoci? ¿Què fa un empleat de banca entre nois de quart d’ESO? Aquesta vegada, sembla que no hi ha ànim de lucre. Des d’aquest mes i fins al maig, un grup de 250 professionals i jubilats del sector bancari participen com a voluntaris en una iniciativa per impartir classes d’educació financera a uns 6.500 alumnes d’uns 15 anys d’un centenar d’instituts catalans.

El projecte d’Educació Financera a les Escoles de Catalunya (EFEC) és una idea de les conselleries d’Economia i Ensenyament de la Generalitat i l’Institut d’Estudis Financers (IEF), en la qual col·laboren el BBVA, La Caixa, Banc Sabadell i Unnim.

Els comentaris estan tancats.