Cristina Tarragó- Sitges

Sitges és un dels municipis més endeutats de Catalunya i té moltes mancances en serveis. Un exemple: les llars d´infants. El nou govern va retallar un 25% els sous de les educadores de les llars municipals El Cercolet i La Moixiganga. També va acomiadar una educadora de suport de l´últim centre. El sou de les educadores és de 1.000 euros, quan les de la Generalitat en cobren uns 1.600. L´Ajuntament deu a l´empresa subcontractada que gestiona les llars (Educare XXI) més de 700.000 euros, i fins al desembre del 2011 no li ha pagat cap quota mensual. Les educadores han convocat dotze jornades de vaga per reivindicar un sou digne. L´Ajuntament ha aprovat un augment unilateral de quotes, d´entre un 20% i un 30%. Argumenten que la Generalitat ha reduïtla subvenció a les llars municipals, però ha estat d´un 12%. Moltes famílies no podran afrontar aquest augment.

Els comentaris estan tancats.