CURS PER A NOUS DIRIGENTS D’AMPAs – DISSABTE, 24 DE NOVEMBRE

Formeu part d’una AMPA o voleu formar-ne part? Teniu dubtes sobre la participació dels pares i les mares a l’escola? Voleu conèixer l’organització de les tasques habituals i la realització de projectes d’una AMPA? Quin és el paper de la Junta de l’AMPA?

Si alguna vegada us heu fet alguna d’aquestes preguntes o d’altres, teniu l’oportunitat d’obtenir totes les respostes a la nova edició del Curs per a nous dirigents d’AMPAs, que la CCAPAC organitza el dissabte, dia 24 de novembre, a la seu de la CCAPAC (c. dels Àngels, 18, 4t pis).

El curs, que tindrà lloc de 9 a 14 hores, comptarà amb la xerrada Presentació de la CCAPAC i definició de les AMPAs, a càrrec de membres de la Junta Directiva de la CCAPAC, i El funcionament de les AMPAs, el rol de la junta i com es pot millorar, a càrrec del conferenciant Juanjo Fernández.

Comments are closed.