2n PREMI CCAPAC COMPROMÍS EDUCATIU

Des de la CCAPAC es treballa de manera continuada per a la millora del sistema educatiu, perquè estigui dotat de pluralitat i diversitat (elements fonamentals per a la igualtat d’oportunitats) i perquè es reconegui el dret dels pares a triar l’escola dels fills d’acord amb les seves conviccions. I, per progressar, és imprescindible el compromís de tots plegats. Per això aspirem a potenciar-ne la força a través del reconeixement a persones o entitats que hi han donat visibilitat pública i que poden esdevenir referents en la nostra acció. És per aquest motiu que reeditem el Premi CCAPAC Compromís Educatiu.

Entenem el compromís com a:

  • impuls per créixer com a escoles acollidores i innovadores
  • saba que alimenta famílies implicades i positives
  • pedra angular en el desenvolupament de comunitats educatives il·lusionades i integradores.

En definitiva, només des del compromís és tot possible; només des del compromís s’obren camins cap al somni.

Us facilitem les bases d’aquest premi, en el qual volem que tingueu una participació activa. Us animem a presentar-hi candidatures que considereu que responen a l’objectiu que hem explicat. La presentació de candidatures estarà oberta fins al 29 de març de 2019. El 12 de maig tindrà lloc el lliurament d’aquest 2n Premi CCAPAC Compromís Educatiu.

Comments are closed.